Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

See other templatesSee other templates

WIJ ZIJN TECHNISCH BUREAU HENGELO

 

NABERTHERM industriële ovens.

lamp

service

De experts van het klanten-service-team staan altijd voor u klaar. Ze brengen ook graag persoonlijk advies uit. 

lamp

nieuw

Nieuwe generatie laboratorium-ovens tot 3.000°C als antwoord op onder andere de huidige batterij- en accumulatoren-markt. 

lamp

reserve-onderdelen

De snelle verzorging met voordelige reserveonderdelen staat bij Nabertherm hoog in het vaandel.

Enkele voorbeelden

batterij ovens 3000_c

Nieuwe generatie voor 3000 °C

 

Batterijen en accu's zijn in de laatste jaren op grond van hun verbeterd prestatievermogen steeds belangrijker geworden en hebben intrek gehouden in nieuwe toepassingsvelden. Actuele en toekomstige batterijtechnologieën stellen daarbij hoge eisen aan de toepaste materialen en de reinheid daarvan.

Een van deze actuele maatregelen voor de prestatieverbetering is de vermindering van kristaldefecten in hoogzuiver grafiet. Hiervoor wordt grafiet onder uitsluiting van zuurstof bij hoge temperaturen getemperd. In dit proces neemt de geordende hexagonale roosterstructuur toe naarmate de temperatuur stijgt – de graad van grafitisering stijgt.

Nabertherm heeft deze trend opgepakt met de herziening van haar 3000 °C-ovenserie. Door de verhoging van het verwarmingsvermogen en de verbetering van de isolatieopbouw kon de verwarmingssnelheid verhoogd en de standtijd verlengd worden. De beide grafietverwarmde koude-wand-retortovens uit de serie SVHT .../30-GR bieden een nuttige ruimte van 2 resp. 9 liter en zijn daarmee zowel geschikt voor F&E als voor de productie van kleine hoeveelheden.

Meer informatie vindt u in onze catalogus Laboratorium.

Tevreden klanten

Hier vindt u ons....

Ga naar boven